• تاریخ انتشار : 1393/01/16 - 10:38

مراجعه بیش از 30 هزار نفر به اورژانس بیمارستانهای تابعه دانشگاه در ایام تعطیلات نوروزی

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر یاوری معاون درمان دانشگاه از مراجعه 33 هزار نفر به اورژانسهای بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خبر داد.

معاون درمان دانشگاه ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: در ایام تعطیلات نوروزی از اول تا 15 فروردین ماه ؛  32939 نفر به اورژانس بیمارستان هاي تابعه دانشگاه و 4155 بیمار نیز به درمانگاه های تابعه دانشگاه مراجعه کرده اند.

وی با اشاره به فعالیت مراکز پزشکی و بیمارستانهای تابعه دانشگاه در ایام تعطیلات و ارایه خدمات به مراجعان خاطرنشان کرد: از مجموع بیماران مراجعه کننده به اورژانس بیمارستانهای تابعه، 2610    بیمار از طریق اورژانس در بخش ها بستری شدند.

بنا به گفته دکتر یاوری در  15 روز گذشته ؛ 1157   نفر در مراکز پزشکی تابعه دانشگاه تحت عمل جراحی قرار گرفتند که از این تعداد  925 عمل جراحی اورژانس و 232 عمل جراحی الکتیو بوده است.