• تاریخ انتشار : 1400/12/25 - 12:56
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

مراسم بازنشستگی و قدردانی از زحمات همکاران معاونت درمان + گزارش تصویری

مراسم بازنشستگی و قدردانی از زحمات همکاران معاونت درمان + گزارش تصویری

مراسم بازنشستگی همکاران ارجمند سرکار خانم دکتر لیلا عظیمی و جناب آقای داریوش صمدی با حضور همکاران و مدیران حوزه معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در این مراسم از زحمات، حسن همکاری و تعاملات سازنده ایشان در سال‌های خدمت در معاونت درمان با اهدای لوح و هدیه تقدیر و تشکر به عمل آمد.

روابط عمومی معاونت درمان برای این دو همکار بزرگوار، از خداوند مهربان تندرستی، شادکامی و بهترین ها را در مراحل مختلف زندگی ایشان آرزومند است.

گفتنی است خانم دکتر عظیمی بعنوان مدیر خدمات بیمارستانی و آقای داریوش صمدی بعنوان رئیس اداره نظارت بر موسسات پرتوپزشکی در این معاونت مشغول به فعالیت بودند.

گزارش تصویری این مراسم را از اینجا مشاهده کنید.