• تاریخ انتشار : 1398/07/01 - 14:29

مشکلات راه اندازی و تکمیل پرونده الکترونیک پزشکی با حضور معاون درمان دانشگاه بررسی شد

روابط عمومی معاونت درمان: مشکلات راه اندازی و تکمیل پرونده الکترونیک پزشکی در بیمارستان های تابعه دانشگاه با حضور دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان بررسی شد.

در این نشست که روسا ومدیران 7 بیمارستان تابعه دانشگاه نیز حضور داشتند، دکتر ملاجعفری مدیریت اقتصاد درمان و آمار معاونت درمان، گزارشی از وضعیت راه اندازی  و تکمیل پرونده الکترونیک پزشکی در این بیمارستان ها ارائه کرد.

سپس مسئولین هریک از بیمارستان ها مشکلات خود را دراین زمینه بیان نموده و پیرامون موارد مطرح شده بحث وتبادل نظر انجام شد.

در خاتمه مقرر شد بیمارستان ها مشکلات خود را در این زمینه برای پیگیری به معاونت درمان اعلام کنند. و به منظور یکسان سازی و سهولت در ثبت گزارشات، تهیه فرمت گزارش  یکسان در کلیه مراکز تابعه با هماهنگی گروه های آموزشی مربوطه در دستور کار قرار گیرد.