• تاریخ انتشار : 1399/10/21 - 16:30
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

معاون درمان دانشگاه و هیات همراه از بخش های بیمارستان شهدای گمنام بازديد كرد

بازدید معاون درمان دانشگاه و هیات همراه از بخش های بیمارستان شهدای گمنام

معاون درمان دانشگاه به همراه جمعی از مدیران حوزه معاونت درمان دانشگاه از بخش های محتلف بیمارستان شهدای گمنام بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید هادی میر هاشمی معاون درمان دانشگاه و هیات همراه وی چهارشنبه 17 دی ماه از بخش های مختلف بیمارستان شهدای گمنام بازدید کردند.

معاون درمان دانشگاه به همراه دکتر " سید مجتبی  میرهاشمی رئیس بیمارستان شهدای گمنام  و جمعی از مدیران بیمارستان ضمن بازدید از بخش های دیالیز، اورژانس، آی سی یو و تصویربرداری بیمارستان از زحمات و تلاش های کادر درمان تشکر و قدردانی کرد.

گفتنی است در این بازدید مسئولین هر یک از بخش ها در خصوص عملکرد بخش به معاون درمان توضیحاتی ارائه کردند. در خاتمه نیز در نشستی پیرامون برخی مسائل با رئیس و مدیران بیمارستان بحث و گفتگو شد.