• تاریخ انتشار : 1395/02/25 - 17:17

نتایج اعتباربخشی ملی بیمارستانهای تابعه دانشگاه مربوط به سال 95 اعلام شد

دکتر عاصمی رئیس اداره اعتبار بخشی معاونت درمان از اعلام نتایج اعتباربخشی بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه مربوط به سال 95 خبر داد.

نتایج اعتباربخشی ملی بیمارستانهای تابعه دانشگاه مربوط به سال 95 اعلام شد

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر عاصمی رئیس اداره اعتبار بخشی معاونت درمان از اعلام نتایج اعتباربخشی اکثر بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه مربوط به سال 95 خبر داد.

رییس اداره اعتباربخشی گفت: متعاقب پایان بازدید های دور دوم اعتباربخشی ملی بیمارستانها، نتایج اعتباربخشی توسط وزارت بهداشت اعلام شد؛ که بر این اساس درجه ارزشیابی بیمارستانها برای سال 95 به ترتیب شامل: درجه یک  عالی، درجه یک، درجه دو،  درجه سه و زیراستاندارد می باشد.

دکتر عاصمی خاطرنشان کرد: طبق دستورالعمل وزارت بهداشت، گواهینامه اعتباربخشی صادره باید جایگزین گواهینامه قبلی شده و در محل مناسب در معرض دید مراجعه کنندگان به بیمارستان قرار گیرد.

وی همچنین افزود: برای بخش های ویژه شاملCCU,NICU,ICU(OH),ICUگواهینامه های جداگانه یی صادر و به بیمارستانها، ابلاغ شده است.

گفتنی است نتایج اعتباربخشی جهت اطلاع عموم در پورتال معاونت درمان بارگذاری شده است. اینجا کلیک کنید