• تاریخ انتشار : 1402/03/29 - 06:44
در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد

هشتادمین کمیته بررسی موارد مرگ مادر در مراکز تحت پوشش دانشگاه

هشتادمین کمیته بررسی موارد مرگ مادر در مراکز تحت پوشش دانشگاه

هشتادمین کمیته بررسی موارد مرگ مادر در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توسط معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کمیته بررسی مرگ مادر با حضور مدیر گروه زنان دانشگاه به همراه استادان گروه زنان و سرپرست مدیریت سلامت مادر و نوزاد و سایر اعضا کمیته تشکیل شد.

در کمیته مذکور، پس از بیان روایت واقعه (سناریو) و شنیدن توضیحات دو بیمارستان مدعو، گروه استادان و سایر اعضای هیئت علمی به بررسی موارد علمی قابل اجتناب پرداختند.

در این کمیته ضمن تاکید بر لزوم برنامه ریزی مراکز درمانی ارائه دهنده خدمات زایمانی به منظور ارجاع مادران باردار پرخطر به مراکز سطح سه قبل از قرارگرفتن در شرایط اورژانس، برنامه ریزی‌های لازم جهت اجرای به موقع و صحیح الزامات کد خونریزی، دستورالعمل MTP و توجه نظارت مدیریت بیمارستان‌ها بر عملکرد آزمایشگاه‌ها و بانک خون مراکز به منظور همکاری جهت در دسترس قرار دادن فرآورده‌های خونی تاکید شد.

گفتنی است در کمیته تخصصی مذکور پس از بحث و بررسی درخصوص علت مرگ ۲ مادر باردار مصوباتی تدوین و جهت ابلاغ اجرا به مراکز ابلاغ می‌ شود.

هشتادمین کمیته بررسی موارد مرگ مادر در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در روز شنبه ۲۷ خردادماه ۱۴۰۲ در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان

0 تعداد نظرات