• تاریخ انتشار : 1401/06/20 - 14:12
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

هفتاد و هفتمین کمیته بررسی موارد مرگ مادر در مراکز درمانی تابعه دانشگاه تشکیل شد

هفتاد و هفتمین کمیته بررسی موارد مرگ مادر در مراکز درمانی تابعه دانشگاه با حضور مدیران حوزه درمان و استادان مدعو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با ارائه گزارش و بیان رویداد ( سناریو ) و شنیدن توضیحات کادر درمانی و مدیریتی دو بیمارستان مدعو، مدیران گروه زنان و پریناتالوژی و سایر اعضای هیأت علمی به بررسی موارد علمی قابل اجتناب پرداختند.

پس از بحث و بررسی پیرامون موارد مطرح شده، براهمیت مدیریت زمان در موارد وجود اورژانس های مامایی، تقویت کارتیمی، انجام اقدامات بر اساس دستورالعمل ها، حساسیت تمام پرسنل بیمارستانی و سوپروایزرها به وجود موارد اورژانس تاکید شد.

در خاتمه، پس از بررسی های صورت گرفته، حضورمسئول فنی بیمارستان محل فوت برای شرکت در کمیته مرگ مادر بعنوان یک دستورالعمل تصویب شد.

گفتنی است هفتاد و هفتمین کمیته بررسی موارد مرگ مادر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در روز شنبه 19 شهریور ماه سال جاری در معاونت درمان برگزار شد.

• کد خبر : 120785