• تاریخ انتشار : 1400/11/02 - 10:48
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

هفتاد و چهارمین کمیته بررسی علل مرگ مادران باردار در معاونت درمان برگزار شد

هفتاد و چهارمین کمیته بررسی علل مرگ مادران باردار در معاونت درمان برگزار شد

هفتاد و چهارمین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ و میر مادران باردار در راستای اجرای نظام مراقبت مرگ مادری در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کمیته مذکور با حضور دکتر محمد باقر رضایی مشاور معاون درمان، مدیرگروه زنان دانشگاه، نماینده معاونت آموزشی، نماینده مدیرگروه عفونی، نماینده گروه ریه، نماینده معاونت غذا و دارو و اعضاء هیات علمی زنان دانشگاه، مدیریت خدمات درمانی و تعالی بالینی، مسئول اداره مامایی وکارشناس سلامت مادران تشکیل شد.

دکتر رضایی در ابتدا جلسه در مورد اهمیت برگزاری کمیته های مرگ مادر و شناسائی علل قابل اجتناب مرگ مادری، شاخص های  مرگ مادر و تلاش های انجام شده در کاهش مرگ مادر مطالبی را بیان کرد.

سپس استادان با حضور مسئولین بیمارستان های دعوت شده، علت مرگ 4 مادر باردار مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مصوباتی برای کاهش مرگ مادر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تعیین شد.

گفتنی است کمیته بررسی علل مرگ مادران باردار توسط اداره مامایی معاونت درمان در روز شنبه 25 دی ماه برگزار شد.