• تاریخ انتشار : 1400/04/21 - 07:59
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

واکسیناسیون پرسنل شاغل در آزمایشگاه های خصوصی شهر تهران انجام شد

واکسیناسیون پرسنل شاغل در آزمایشگاه های خصوصی شهر تهران انجام شد

واکسیناسیون پرسنل شاغل در آزمایشگاه های خصوصی محدوده جغرافیایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با پیگیری های معاونت درمان انجام شد.

دکتر سیدمحمدرضا یثربی رئیس اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان در گفتگو با روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اعلام کرد: پیرو سند ملی واکسیناسیون کشور اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان با پیگیری و همکاری معاونت امور بهداشتی دانشگاه، روند واکسیناسیون پرسنل شاغل در آزمایشگاه های خصوصی را از روز دوشنبه 14 تیرماه آغاز کرد.

وی اظهار داشت: تعداد 450 آزمایشگاه دولتی و غیردولتی در محدوده دانشگاه فعال است، که از این تعداد 258آزمایشگاه به صورت خصوصی و مستقل در حال فعالیت هستند. که بیش از 3500 پرسنل تخصصی و غیرتخصصی در این ازمایشگاه ها مشغول به کار هستند.

وی خاطرنشان کرد: واکسیناسیون پرسنل آزمایشگاه ها در مراکز بهداشت شمال، شمیرانات و شرق در شهر تهران و شبکه های بهداشت شهرستان های ورامین، پاکدشت، قرچک، فیروزکوه، پردیس، دماوند و پیشوا  به مدت 5 روز طبق برنامه ریزی اجرا و پایان یافت.

رئیس اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان با اشاره به واکسینه شدن آزمایشگاه های دارای مجوز انجام تست کووید 19 در ماه های قبل، افزود: حدود 750 دوز واکسن برای پرسنل 45 آزمایشگاهی که مجوز تست کووید 19 داشته اند، در ماه های قبل اختصاص و تزریق آن پایان یافت.

دکتر یثربی درخصوص جاماندگان برنامه واکسیناسیون گفت: پرسنل یا مراکزی که در مدت زمان مقرر نتوانستند به مراکز تعیین شده مراجعه و واکسن خود را دریافت کنند، می توانند نامه کتبی مسئول فنی را جهت تایید معاونت درمان از طریق پست الکترونیک labtreat@sbmu.ac.irیا مراجعه نماینده آزمایشگاه ارسال کنند، تا پس از هماهنگی های لازم با معاونت امور بهداشتی، زمان و مکان تزریق هماهنگ شود.

وی در خاتمه ضمن قدردانی از دکتر چوبان معاون فنی معاونت درمان در پیگیری و تسهیل اختصاص واکسن به پرسنل آزمایشگاه ها، از تلاش همکاران اداره امور آزمایشگاه ها در جمع آوری اطلاعات پرسنل مراکز و همچنین همکاری معاونت امور بهداشتی تشکر و قدردانی کرد.