• تاریخ انتشار : 1399/12/02 - 13:08
معاونت درمان دانشگاه با همکاری سازمان انتقال خون برگزار می کند:

وبینار آموزشی هموویژیلانس با حضور مراکز درمانی دارای بانک خون

وبینار آموزشی هموویژیلانس با حضور مراکز درمانی دارای بانک خون

معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری سازمان انتقال خون در روزهای 5 و 12 اسفندماه، وبینار آموزشی هموویژیلانس را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اداره امور آزمایشگاه های این معاونت و سازمان انتقال خون با هدف تداوم آموزش های هموویژیلانس و لزوم اخذ گواهی از سازمان انتقال خون استان تهران برای مراکز درمانی دارای بانک خون، دوره های آموزشی هموویژیلانس را بصورت وبینار برگزار می کند.

مسئول بانک خون، مسئول فنی آزمایشگاه، سوپروایزر آزمایشگاه، سوپروایزر آموزشی، پزشک ارشد هموویژلانس و پرستار یا ناظر هموویژلانس از جمله افرادی هستند که میتوانند در این وبینار شرکت کنند.

شرکت در این وبینار از ساعت 10 لغایت 12 روزهای مذکور از طریق برنامه Adobe connectو آدرس اینترنتی http://meeting.sbmu.ac.ir/treatment برای حضور در جلسه می باشد.

شایان ذکر است شرکت و حضور کلیه مدعوین لیست جهت صدور گواهی هموویژیلانس ضروری می باشد.

• کد خبر : 102091