• تاریخ انتشار : 1400/05/24 - 09:22
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

وبینار آموزش دستورالعمل واکسیناسیون کووید در مادران باردار توسط معاونت درمان برگزار شد

وبینار آموزشی دستورالعمل واکسیناسیون کووید 19 در مادران باردار، توسط اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر لیلا عظیمی سرپرست مدیریت خدمات بیمارستانی معاونت درمان در ابتدای این وبینار پیرامون اهمیت واکسیناسیون کووید در مادران باردار و اطلاع رسانی وآگاه سازی کلیه پرسنل مرتبط با مادران باردار و معرفی مراکز منتخب جهت ارجاع مادران باردار مطالبی را یادآور شد.

دکتر پریچهر پورانصاری پریناتولوژیست مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهدای تجریش نیز در خصوص ضرورت واکسیناسیون مادران باردار، اندیکاسیون، دوزاژ و میزان ایمنی پس از واکسن، موارد منع مصرف واکسیناسیون در مادران باردار با واکسن سینوفارم و آسترازنکا مطالبی را بیان کرد.

سپس خانم دکتر ارباب زاده پریناتولوژیست مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهدای تجریش نیز به تشریح دستور العمل وزارت بهداشت در خصوص واکسیناسیون مادران باردار در مرداد ماه 1400 پرداخت.

گفتنی است وبینار مذکور با همکاری مرکز پزشکی آموزشی و درمانی شهدای تجریش در روز شنبه 23 مرداد 1400 در معاونت درمان برگزار شد.

شایان ذکر است فایل آموزشی و دستورالعمل واکسیناسیون کووید 19 در مادران باردار سال 1400 در پرتال اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه جهت دسترسی بارگزاری شد. اینجا را کلیک کنید.