• تاریخ انتشار : 1398/09/03 - 16:49
روابط عمومی معاونت درمان شهید بهشتی:

پنجاه و هفتمین کمیته بررسی علل مرگ مادر باردار در معاونت درمان برگزار شد

پنجاه و هفتمین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ و میر مادران باردار در راستای اجرای نظام مراقبت مرگ مادری در معاونت درمان دانشگاه تشکیل شد

پنجاه و هفتمین کمیته بررسی علل مرگ مادر باردار در معاونت درمان برگزار شد

پنجاه و هفتمین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ و میر مادران باردار در راستای اجرای نظام مراقبت مرگ مادری در روز شنبه 2 آذرماه در معاونت درمان دانشگاه تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، کمیته مذکور با حضور دکتر رضایی مشاور اجرایی معاون درمان، مدیران گروه زنان و داخلی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دیگر اعضاء کمیته برگزارشد.

دکتر رضایی در ابتدا در مورد اهمیت برگزاری کمیته های مرگ مادر در راستای شناسائی علل قابل اجتناب مرگ مادری و کاهش مرگ مادر، مطالبی  بیان کرد.

سپس علت مرگ 2 مادر باردار مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مصوباتی برای کاهش مرگ مادر در مراکز درمانی تابعه دانشگاه تبیین شد.