• تاریخ انتشار : 1399/07/28 - 11:22
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

پیام تسلیت معاون اجرایی درمان در پی شهادت رئیس بیمارستان لبافی نژاد

پیام تسلیت معاون اجرایی درمان در پی شهادت رئیس بیمارستان لبافی نژاد

معاون اجرایی معاونت درمان دانشگاه در پیامی شهادت دکتر محمد زارع جوشقانی رئیس بیمارستان شهید دکتر لبافی نژاد را به خانواده وی، همه دانشگاهیان و جامعه پزشکی تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، در متن پیام دکتر سید محمدرضا یثربی آمده است:

انا لله و انا الیه راجعون

فقدان پزشک گرانقدر، خلیق و متین آقای دکتر محمد زارع جوشقانی موجب تاسف و تاثر فراوان است.

بی شک خدمات و تلاش های صادقانه او در طول مدت خدمت در حوزه سلامت کشور فراموش نشدنی است.

اینجانب این ضایعه را خدمت والده محترمه شان که قبل از این واقعه، دو شهید بزرگوار تقدیم انقلاب و کشور نموده اند و سایر بازماندگان از این خانواده و نیز همکاران ایشان در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تسلیت عرض می کنم.

خداوند ایشان را قرین رحمت واسعه خویش قرار دهد.

دکتر سیدمحمدرضا یثربی

معاون اجرایی معاونت درمان