• تاریخ انتشار : 1393/07/29 - 11:46
  • بازدید : 2005

کارگاه آموزشی آمار بیمارستانی جهت کارشناسان آمار مراکز غیردانشگاهی در راستای طرح تحول نظام سلامت

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه آموزشی آمار بیمارستانی با حضور کارشناسان آمار مراکز غیردانشگاهی تحت پوشش دانشگاه در روز شنبه مورخ 26/07/1393 در سالن جلسات معاونت درمان تشکیل شد.

در ابتدا ضمن ارائه مطالبی پیرامون اهداف تشکیل چنین کارگاههایی بر یکسان سازی آمارهای استخراج شده و نیز میزان صحت و دقیق بودن اطلاعات واصله به خصوص آمار های مرتبط با طرح تحول نظام سلامت تاکید شد.

در این کارگاه مفاهیم پایه آماری، نحوه استخراج شاخص های مورد نیاز درمانی و نیز دستورالعمل اجرای جمع آوری آمار مراجعین اورژانس بیمارستانی آموزش داده شد. همچنین با توجه به اهمیت گزارش دقیق شاخص های آماری بر تصمیمات مدیریتی و ستادی با ذکر تمرین های متنوع، کارشناسان بصورت عملی با مفاهیم آشنا شدند.

گفتنی است در این کارگاه درخصوص سنجه های جدید اعتباربخشی که با مباحث آماری ارتباط دارد و همچنین تاکید بر نحوه صحیح ورود اطلاعات در سامانه آمار و اطلاعات بیمارستانی کشور (آواب ) و اهمیت این سامانه در بازدیدهای طرح تحول نظام سلامت و اعتباربخشی مطالبی عنوان و پیرامون موارد مطرح شده بحث و تبادل نظر صورت گرفت.