• تاریخ انتشار : 1398/10/30 - 14:01
روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی:

کارگاه تغذیه نوزاد نارس به همت اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه برگزار شد

کارگاه تغذیه نوزاد نارس به همت اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: کارگاه تغذیه نوزاد نارس به همت اداره مامایی معاونت درمان و با همکاری استادان گروه نوزادان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

کارگاه مذکور با حضور استادان گروه نوزادان، کارشناسان اداره مامایی  و 40 شرکت کننده از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه در روز چهارشنبه 25 دی ماه در مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی کودکان مفید تشکیل شد.

اهمیت تغذیه در نوزادان نارس و روش های مناسب تغذیه ای در این گروه آسیب پذیر از اهداف تشکیل این کارگاه است.

دکتر کاظمیان مدیر گروه نوزادان دانشگاه در ابتدای کارگاه در خصوص تغذیه در ساعت اول تولد، مراقبت های تغذیه ای در نوزادان نارس توضیحاتی را یادآور شد، سپس سایر استادان درخصوص مباحث تغذیه وریدی در نوزادان نارس، مکمل های تغذیه ای در این نوزادان و موارد مرتبط با این موضوع مطالبی  را بیان کردند.

در پایان کارگاه مدرسین به سوالات و ابهامات مدعوین پاسخ دادند.