• تاریخ انتشار : 1397/07/16 - 08:25

کارگاه مدیریت درمان سکته حاد قلبی و مغزی ویژه کارکنان اورژانس پیش بیمارستانی برگزار شد

کارگاه مدیریت درمان سکته حاد قلبی و مغزی  ویژه کارکنان اورژانس پیش بیمارستانی برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه مدیریت درمان سکته حاد قلبی (247) و سکته حاد مغزی (724) ویژه کارکنان اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان های تابعه برگزار شد.

کارگاه مذکور توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی معاونت درمان در روز یکشنبه 15 مهرماه در بیمارستان لقمان حکیم تشکیل شد.

کارگاه مدیریت درمان سکته حاد قلبی و مغزی به منظور افزایش توان علمی و ارتقاء کیفیت خدمات کارکنان اورژانس 115 و هماهنگی برای انتقال مناسب بیماران به مراکز درمانی تشکیل گردید .

گفتنی است دراین کارگاه مطالبی پیرامون نحوه مدیریت صحیح اورژانس پیش بیمارستانی در مواجهه با بیماران دچار سکته حاد قلبی و مغزی و ارتباط با مرکز پیام و اعزام به مراکز درمانی منتخب و... بیان شد.