• تاریخ انتشار : 1401/04/13 - 12:46
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

کمیته بررسی موارد مرگ مادر در مراکز درمانی برگزار شد

کمیته بررسی موارد مرگ مادر در مراکز درمانی برگزار شد

هفتاد و ششمین کمیته بررسی موارد مرگ مادر در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کمیته مذکور با حضور معاون درمان دانشگاه، معاون فنی و مدیریت خدمات بیمارستانی معاونت درمان، استادان گروه زنان و بیمارستان های دعوت شده در روز شنبه 11 تیرماه 1401 تشکیل شد.

در ابتدای کمیته بررسی موارد مرگ مادر، پس از بیان سناریو و شنیدن توضیحات دو بیمارستان مدعو، مدیر گروه زنان و گروه پریناتالوژی و سایر اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بررسی موارد علمی قابل اجتناب پرداختند و مصوباتی تدوین شد.که مصوبات جهت اجرا  به مرکز ارسال می شود.

در پایان جلسه بر اساس درخواست مسئول فنی هر دو بیمارستان، معاونت درمان و مدیریت سلامت مادران و نوزادان، آمادگی خویش را به منظور همکاری در بازبینی روند رسیدگی به مادران باردار دچار عارضه در آن بیمارستان ها اعلام کردند.

همچنین معاون درمان دانشگاه بر لزوم تشکیل جلسات به منظور ارائه خدمات به مادران باردار دچار بیماری های قلبی در دانشگاه و تعامل موثر بین کارشناسان ماما در مراکز بهداشتی با ماماهای حوزه درمان تاکید کرد.