• تاریخ انتشار : 1402/01/27 - 17:27
اداره مامایی معاونت درمان برگزار کرد:

کمیته دانشگاهی ارائه خدمات زایمان بی درد با حضور معاون درمان دانشگاه

کمیته دانشگاهی ارائه خدمات زایمان بی درد با حضور معاون درمان دانشگاه

کمیته دانشگاهی ارائه خدمات زایمان بی درد با حضور دکتر زندی معاون درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کمیته زایمان بی درد با حضور معاون درمان، مدیر خدمات بیمارستانی، مدیر سلامت مادر، نوزاد و مامایی، نماینده مدیران گروه بیهوشی و زنان دانشگاه، ریاست سه بیمارستان دانشگاهی منتخب زایمان بیدرد و کارشناسان برنامه در سطح دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای نشست سرپرست مدیریت سلامت مادر، نوزاد و مامایی، گزارشی از عملکرد معاونت و مراکز ارائه دهنده خدمات زایمان بی درد در سطح دانشگاه ارائه کرد.

سپس معاون درمان دانشگاه، ضمن تشکر از اقدامات انجام شده با توجه به عملکرد مراکز منتخب،  به بیان توضیحاتی جهت تاکید بر فرهنگسازی زایمان طبیعی با انجام زایمان بی درد بخصوص بی دردی دارویی پرداخت.

در خاتمه پس از بحث و بررسی پیرامون مطالب مطرح شده، مقرر شد همه مراکز ضمن انجام زایمان بی درد با تشکیل تیم درمانی زایمان بی درد در بیمارستان، عملکرد ماهانه خود را به معاونت درمان ارسال و جلساتی ماهانه در مراکز جهت طرح مشکلات و رفع چالش های موجود برگزار گردد.

گفتنی است کمیته دانشگاهی ارائه خدمات زایمان بی درد به همت اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه در روز شنبه 26 فروردین ماه در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان

0 تعداد نظرات