• تاریخ انتشار : 1393/03/05 - 16:37

کمیته کنترل عفونت در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان:جلسه کمیته کنترل عفونت با حضور پرستاران كنترل عفونت مراكز تابعه در روز چهارشنبه مورخ 31/2/93 در سالن جلسات معاونت درمان تشکیل جلسه داد.

کمیته کنترل عفونت در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه کمیته کنترل عفونت با حضور پرستاران كنترل عفونت مراكز تابعه در روز چهارشنبه مورخ 31/2/93 در سالن جلسات معاونت درمان تشکیل جلسه داد.

در ابتداي جلسه، شرح وظايف اصلاح شده پرستاران كنترل عفونت جهت بازنگري و بيان پيشنهادات به ايشان ارائه و مورد بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

سپس خانم مولا کارشناس اداره پرستاری و مامایی معاونت ضمن بیان مطالبی درخصوص نرم افزار ثبت آمار عفونت هاي بيمارستان (Inis)و پاسخ به سوالات حاضرين، پیرامون نحوه ارسال عملكرد 6 ماهه و شاخص هاي كنترل عفونت مراكز به اداره پرستاري به این معاونت نیز نکاتی را بیان داشتند.

در ادامه جهت بازنگري چهار عنوان از دستورالعملهاي كنترل عفونت پرستاري شامل بهداشت دست، پانسمان زخمهاي جراحي، اتاق عمل و CSR، تزريقات ايمن مطالبی مورد بحث و گفتگو قرار گرفت؛ که مقرر شد پرستاران كنترل عفونت در قالب 4 كارگروه تقسيم شده و جمع آوري اسناد موجود، ترجمه گايدلاين‌هاي سال هاي اخيرCDCو WHOو ساير مراكز مرجع در دستور كار این گروه قرار گیرد.

در ادامه حاضرين در جلسه به بيان مشكلات مراكز از قبیل بازنگری فرمهاي بيماريابي مربوط به اطلاعات بيماران مبتلا به عفونت بيمارستاني، شناسايي بيماراني كه بعد از ترخيص به درمانگاه مراجعه مي‌نمايند وعلائم عفونت بيمارستاني دارند، نحوه آموزش شستشوي دست به دانشجويان غير پرستاري كه با بيمار سروكار دارند پرداخته شد و راهکارهای لازم مورد بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در خاتمه پيشنهاد شد كه جلسات آموزشي براي روساي كميته هاي كنترل عفونت مراكز توسط معاونت درمان يا وزارت متبوع برگزار شود؛ همچنین در برنامه درسي دانشجويان پرستاري واحد «كنترل عفونت» گنجانده شود.