• تاریخ انتشار : 1397/12/27 - 08:02

آخرین نشست شورای مدیران معاونت درمان با پیگیری اقدامات ستاد سلامت نوروزی به کار خود پایان داد

روابط عمومی معاونت درمان:  وضعیت خدمت رسانی ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ایام تعطیلات نوروز 98 در آخرین نشست شورای مدیران معاونت درمان مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست که دکتر بهروز هاشمی معاون فنی، دکتر یثربی معاون اجرایی و مدیران حوزه ستادی دانشگاه حضور داشتند، دکتر سید هادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه ضمن تبریک پیشاپیش عید نوروز، از زحمات یکساله مدیران و پرسنل حوزه معاونت درمان تشکر و قدردانی کرد.

معاون درمان دانشگاه با اشاره به آماده بودن کلیه بیمارستان های تابعه دانشگاه در ایام نوروز، نظارت دقیق و روزانه از بخش های فعال بیمارستان های دولتی و خصوصی خصوصا بخش های اورژانس و ویژه توسط کارشناسان این معاونت را یکی از وظایف این معاونت برشمرد.

دکتر میرهاشمی تدوین برنامه عملیاتی و کاربردی تر و بهره گیری بهتر از نیروهای انسانی و تجهیزات موجود در تحقق اهداف دانشگاهی را از جمله وظایف مهم معاونت در سال پیش رو عنوان کرد.

سپس اقدامات صورت گرفته مراکز درمانی در خدمت رسانی به مصدومین حادثه چهارشنبه آخر سال، تدوین برنامه عملیاتی سال آینده، فعالیت ستاد سلامت نوروزی دانشگاه و برخی از موضوعات مرتبط بحث و گفتگو انجام شد.

دکتر امیر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و دبیر ستاد نوروزی دانشگاه نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در ستاد و هماهنگی های صورت گرفته در بین معاونت های مختلف دانشگاه، پیرامون برنامه بازدیدهای نوروزی توضیحات لازم را ارائه کرد.

در خاتمه این نشست با اهداء لوح تقدیر از زحمات مدیران حوزه ستادی این معاونت تقدیر و تشکر بعمل آمد.

گفتنی است آخرین نشست شورای مدیران معاونت درمان در روز یکشنبه پایانی سال 26 اسفندماه در این معاونت برگزار شد.