• تاریخ انتشار : 1401/08/23 - 09:43
با مجوز سازمان سنجش کشور:

آزمون استخدام کادر پزشکی متخصص در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد

آزمون استخدام کادر پزشکی متخصص با مجوز سازمان سنجش، به منظور تامین نیروی متخصص شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی در معاونت درمان برگزار شد

آزمون استخدام کادر پزشکی متخصص در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد

آزمون استخدام کادر پزشکی متخصص با مجوز سازمان سنجش، به منظور تامین نیروی متخصص شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، آزمون استخدامی مذکور براساس اسامی اعلام شده از سوی سازمان سنجش کشور با شرکت 21 پزشک متخصص از رشته های داخلی، زنان و زایمان، اطفال، طب اورژانس و بیهوشی برگزار شد.

در آزمون استخدامی جذب نیروهای متخصص، نمایندگانی از حراست، گزینش، بازرسی، نیروی انسانی و 5 نماینده از گروه های تخصصی پزشکی حضور داشتند.

شرکت کنندگان در این آزمون از مجموع 33 نفر لیست اعلامی از سوی سازمان سنجش کشور ، 26 نفر با پیگیری از سوی معاونت درمان، مدارک مورد نیاز استخدام، تحویل این معاونت درمان شد، که آزمون با 5 نفر غیبت، با 21 نفر در صبح روز یکشنبه 22 آبان ماه به مدت یک ساعت برگزار شد.

همچنین پس از برگزاری آزمون کتبی، آزمون شفاهی عملی توسط نمایندگان گروه های تخصصی دانشگاه، انجام و نمرات برگه آزمون کتبی به همراه نمره شفاهی در کارنامه درج شد.

شایان ذکر است آزمون استخدامی نیروهای تخصصی به منظور جذب 10 پزشک متخصص در شهرستان های بومهن، ورامین و پاکدشت انجام شده است.

گفتنی است آزمون مذکور با مجوز سازمان سنجش کشور، توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ساعت 8 و نیم صبح روز یکشنبه 22 ابان ماه در معاونت درمان برگزار شد.