• تاریخ انتشار : 1395/12/28 - 08:24

آغاز بازدیدهای نظارتی کارشناسان معاونت درمان از بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر هاشمی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه از آغاز بازدیدهای نظارتی از 25 اسفندماه خبر داد.

به گفته دکتر هاشمی با آغاز طرح سلامت نوروزی از روز چهارشنبه 25 اسفندماه، کارشناسان نظارتی حوزه معاونت درمان از نزدیک روند خدمت رسانی در  15 بیمارستان تابعه دانشگاه را بررسی کردند.

دکتر هاشمی افزود: حضور مسئولین بیمارستان ها و بازدید روزانه آنها از بخش اورژانس، دایر بودن بخش های ویژه، حضور پزشکان متخصص مقیم، ویزیت بیماران توسط متخصصین، دایر بودن داروخانه و بخش های پاراکلنیکی و رضایتمندی بیماران از جمله مواردی هستند که توسط کارشناسان مورد بررسی قرار می گیرد.

وی گفت: در روزهای پنج شنبه و جمعه بیمارستان های تهرانپارس، الغدیر، مردم، خاتم الانبیاء، بقیه اله الاعظم، رسالت، کیان، مفید، ایرانمهر، سپیر، مهدیه، 15 خرداد تهران، پاسارگاد، ایرانشهر و آراد توسط 8 تیم دو نفره مورد بازدید قرار گرفتند.

رییس مرکز مدیریت حوادث در خاتمه خاطرنشان کرد: علاوه بر بازدیدهای مذکور، بنا به ضرورت از بیمارستان های شهید چمران و قلب جماران نیز  توسط کارشناسان ستاد بازدید شد.

تصویر

آغاز بازدیدهای نظارتی کارشناسان معاونت درمان از بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه