• تاریخ انتشار : 1398/08/22 - 12:57

اجرای طرح غربالگری دیابت در ستاد معاونت درمان + گزارش تصویری

اجرای طرح غربالگری دیابت در ستاد معاونت درمان + گزارش تصویری

روابط عمومی معاونت درمان: با فرارسیدن 14 نوامبر روز جهانی دیابت هفته ملی دیابت از 18 تا 24 آبان ماه در سراسر کشور برگزار می شود، که طرح غربالگری دیابت در میان همکاران و مراجعین حوزه معاونت اجرا شد.

بیماری دیابت، بعنوان یک بیماری مزمن، شایع و به نوعی پنهان در سطح جامعه است. وسازمان بهداشت جهانی  شعار روز جهانی دیابت در سال 2019 را « از خانواده خود مراقبت کنیم » با هدف افزایش آگاهی عمومی در ارتباط با علل، عوارض، پیشگیری و درمانی این پدیده روزافزون و نقش خانواده ها در اصلاح فرهنگ اجتماعی اعلام کرده است.

مدیریت خدمات بیمارستانی معاونت درمان با هماهنگی اداره امور آزمایشگاه ها صبح امروز چهارشنبه 24 آبان ماه از پرسنل این معاونت جهت انجام آزمایش FBSو HBAICنمونه خون گرفتند.

همچنین از صبح تا پایان وقت اداری با حضور کارشناسان آزمایشگاهی، مراجعین به این معاونت نیز در طرح غربالگری دیابت با دستگاه گلوکومتر شرکت کردند.

عکس های اجرای این را در اینجا مشاهده کنید.