• تاریخ انتشار : 1396/01/16 - 15:23

ارائه خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی به ۴۰۴۸۶ نفر در نوروز ۹۶

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه اعلام کرد: در طول ایام نوروز تعداد ۴۰۴۸۶ بیمار نیازمند به سرویس های درمانی تخصصی و فوق تخصصی در اورژانس مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پذیرش شدند.

دکتر رحمانی در ادامه گفت: با اجرای طرح سلامت نوروزی از ۲۶ اسفندماه ۹۵ لغایت ۱۳ فروردین ۹۶ تعداد بیماران مراجعه کننده به اورژانس بیمارستان های دانشگاهی تابعه ۴۰۴۸۶ نفر بودند که از این تعداد ۳۱۳۵ بیمار از طریق اورژانس در بخش ها بستری شدند. همچنین ۸۰۰۲ بیمار به درمانگاه های مراکز دانشگاهی تابعه مراجعه کردند.

معاون درمان دانشگاه درخصوص بازدیدهای صورت گرفته افزود: از ابتدای طرح سلامت نوروزی تا پایان تعطیلات نوروزی، ریاست دانشگاه و اعضای هیات رییسه ۱۷ مورد بازدید، کارشناسان معاونت درمان ۸۹ مورد بازدید از مراکز دولتی و خصوصی و اورژانس پیش بیمارستانی تابعه دانشگاه بصورت سرزده انجام داده اند.

وی خاطرنشان کرد: در این بازدیدها حضور مسئولان بیمارستان ها و نظارت بر عملکرد مراکز به ویژه بخش اورژانس وبخش های ویژه، تعیین تکلیف سریع بیماران، حضور متخصصان مقیم، رضایتمندی بیماران از نحوه ارایه خدمات درمانی، دایر بودن بخش های پاراکلینیکی و پشتیبانی از مهمترین موارد مورد توجه در بازدیدها بوده است.

معاون درمان دانشگاه همچنین ضمن اعلام ۸ مورد بازدید از پایگاه های اورژانس پیش بیمارستانی شبکه های بهداشت و درمان تابعه دانشگاه در نوروز ۹۶ خاطرنشان کرد: تعداد ۱۰۵۱ ماموریت توسط تکنسین های اورژانس انجام شد که ۳۵۳ مورد ترافیکی و ۶۹۸ مورد غیرترافیکی بوده است. همچنین با اعلام آمار ۳۹۶ مورد مراجعه به ایستگاه های سلامت که ۱۱ مورد منجر به اعزام به مراکز درمانی شد، افزود: با تلاش شبانه روزی ستاد هدایت دانشگاه، ۳۲۴ بیمار نیازمند سرویس های تخصصی به مراکز تخصصی معین منتقل شدند و تعداد ۱۰۷۰ مورد اعمال جراحی اورژانسی و ۴۱۷ مورد اعمال جراحی الکتیو در مراکز درمانی تابعه دانشگاه انجام شد.

وی در خاتمه ضمن آرزوی سالی سرشار از موفقیت و پیروزی از زحمات شبانه روزی کلیه پرسنل مراکز درمانی و اورژانس پیش بیمارستانی، مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه و کارشناسان نظارتی حوزه های مختلف دانشگاه تشکر و قدردانی کرد.

تصویر

ارائه خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی به ۴۰۴۸۶ نفر در نوروز ۹۶