• تاریخ انتشار : 1398/05/14 - 07:57

اعتبارنامه پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری استان تهران به منتخبان اعطا شد

اعتبارنامه پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری استان تهران به منتخبان اعطا شد

معاونت درمان: اعطای اعتبار نامه عضویت در هیئت مدیره نظام پرستاری دوره پنجم توسط دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه و رئیس هیات اجرایی پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری شهر تهران به اعضای منتخب پنجمین دوره اعطا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با توجه به برگزاری پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری استان تهران، پس از اعلام نتایج نهایی ، عصر امروز یکشنبه سیزدهم مردادماه آیین اعطای اعتبارنامه منتخبین پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری دانشگاه با حضور دکتر محمد آقاجانی رئیس هیات اجرایی پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری شهر تهران و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید هادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه و  اعضای هیات مدیره و عوامل اجرایی و نظارت انتخابات همزمان در سه حوزه اسلامشهر، ورامین و شهریار برگزار شد.

در این مراسم دکتر محمد آقاجانی ضمن تقدیر از هیات مدیره پیشین و تبریک به منتخبین، بر نقش سازمان نظام پرستاری تاکید کرد و گفت: نظام پرستاری بازوی مشاوره ای دانشگاه  است و اثرات وجودی پرستاران در تمام حوزه ها حس می شود .

وی ادامه داد: خدمات پرستاران به بیمارستان ها محدود نمی شود و آنها نقش برجسته ای در ارائه خدمات در تمامی حوزه ها اعم ازپرستاری در منزل،موسسه های خصوصی، دانشکده های پرستاری و ... دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود :دفاع از حقوق جامعه پرستاری، دفاع از حقوق بیمار و افزایش آگاهی آنان، پیگیری مطالبات صنفی و ارتقاء آگاهی مردم نسبت به ارائه خدمات پرستاری و...اجزو  مهمترین وظایف نظام پرستاری است.

دکتر میرهاشمی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در ادامه ضمن تشکر از دست اندرکاران بیان کرد: جامعه پرستاری استان تهران نفر با حضور در پای صندوق های رای به کاندیدهای مورد نظر خود رای دادند که امیدواریم منتخبان نسبت به اعتمادی که به آنها شده است تعهد داشته و بتوانند به خواسته های هم صنفان خود جامه عمل بپوشانند.

دکتر میرهاشمی تاکید کرد : پرستاری صرفا محدود به حوزه درمان نیست و باید برنامه ریزی ها به سمتی سوق داده شود که در تمامی سطوح نقش آنان پرررنگ تر شود.

وی در پایان یادآور شد: انتظار این است که با بهره گیری از تجربیات همکاران در دوره های قبلی بتوانیم طرحی نو در عرصه کشوری نهادینه کنیم.

در پایان این نشست، اعتبارنامه اعضای اصلی و علی البدل هیات مدیره نظام پرستاری توسط ریاست دانشگاه، به آنها اعطا شد.

گزارش عملکرد دوره چهارم اعضای نظام پرستاری توسط چراغی رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری دوره چهارم ارائه شد.