• تاریخ انتشار : 1393/04/04 - 14:52

اعلام آغاز فعالیت « اتاق گفتگوی اعتباربخشی » در پورتال معاونت درمان در کارگاه آموزشی تریاژ بیمارستانی

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه آموزشی تریاژ بیمارستانی در راستای برنامه استراتژیک در روز شنبه مورخ 31/3/93 توسط اداره اعتباربخشی معاونت درمان در محل مرکز پزشکی آموزشی و درمانی کودکان مفید تشکیل شد.

در این کارگاه که 135 نفر از پزشکان، سرپرستاران اورژانس از 49 بیمارستان تحت پوشش و همچنین کارشناسان ادارات مختلف معاونت درمان حضور داشتند؛ دکتر عاصمی رئیس اداره اعتباربخشی ضمن ارائه گزارشی از روند اجرایی اعتباربخشی بیمارستان ها در سال 92 از آغاز فعالیت سامانه « اتاق گفتگوی اعتباربخشی » در پورتال معاونت درمان خبر دادند.

ایشان درخصوص سامانه « اتاق گفتگوی اعتباربخشی » گفت:  در راستای الکترونیکی نمودن فرایندهای اداره اعتباربخشی و کاهش مراجعه کارشناسان مراکز تابعه به معاونت و همچنین پاسخ به سوالات، در زمینه ها و محورهای مختلف، اتاق گفتگو در پورتال این معاونت ایجاد گردید؛ تا از این پس کارشناسان بیمارستان های تحت پوشش سوالات خود را بصورت الکترونیکی مطرح و پاسخ آن را از اداره اعتباربخشی ظرف 48 تا 72 ساعت بعد، دریافت کنند.

در ادامه کارگاه آقای بهادرخان کارشناس اداره اعتباربخشی در زمینه تریاژ بیمارستانی مطالبی را مطرح نمودند. سپس با توجه به توزیع "pretest و posttest" در بین شرکت کنندگان، موضوعات مختلف تریاژ با مشارکت کارشناسان بیمارستان ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.