• تاریخ انتشار : 1393/03/17 - 09:18

اقدامات صورت گرفته در مراسم بیست و پنجمین سالگرد ارتحال امام (ره) توسط معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر یاوری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از حضور شکوهمند و میلیونی مردم حماسه ساز ایران در بیست و پنجمین مراسم سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) تشکر و قدردانی نمودند؛ و حضور مردم در همه صحنه ها را نشانی از وفاداری آنان به آرمان های انقلاب دانستند.

دکتر یاوری درخصوص اقدامات صورت گرفته گفت:‌ در راستای ارائه خدمات درمانی، از روز یکشنبه 12 خرداد ماه درمانگاه و اورژآنس سیار با تجهیزات کامل در ضلع شمال غربی حرم برپا گردید. این درمانگاه از صبح روز دوشنبه 13 خرداد لغایت پایان روز چهاردهم به زائران و بیماران خدمات درمانی ارائه نمود. در طول مدت استقرار تعداد 348 بیمار به درمانگاه مراجعه، که از این تعداد 5 نفر جهت اقدامات درمانی بیشتر به بیمارستان های  15 خرداد، لقمان و فیروزآبادی اعزام شدند.

معاون درمان دانشگاه خاطرنشان کرد: علاوه بر تیم پشتیبانی و لجستیک، تیم درمانی اعزام شده از 4 متخصص جراحی، 4 متخصص داخلی، 4 متخصص طب اورژانس، 4 پزشک عمومی، یک ماما، 2 کارشناس مبارزه با بیماری ها، 5 پرستار  و 4 دستگاه آمبولانس مجهز به همراه 8 تکنسین فوریت های پزشکی تشکیل شده بود.

در خاتمه ایشان از حمایت های ریاست دانشگاه، همکاری سایر معاونت ها، حراست ، روابط عمومی دانشگاه، مراکز درمانی تابعه، اورژانس 115 و همچنین مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه که در برپایی هر چه با شکوهتر این مراسم نقش بسزایی داشتند تشکر و قدردانی کرد.