• تاریخ انتشار : 1397/04/11 - 14:43

اولین کلینیک زخم و استومی کودکان و نوزادان کشور در بیمارستان کودکان مفید افتتاح شد

اولین کلینیک تخصصی زخم و استومی کودکان و نوزادان کشور در بیمارستان کودکان مفید به بهره برداری رسید

معاونت درمان/ به نقل از روابط عمومی بیمارستان کودکان مفید: اولین کلینیک تخصصی زخم و استومی کودکان و نوزادان کشور در این بیمارستان به بهره برداری رسید.

کلینیک زخم با رعایت استانداردهای لازم و بهره گیری از کلیه روش های نوین پانسمان و مدیریت خانم آذر مربوط سوپروایزر بالینی و کارشناس بین الملل زخم و استومی در خرداد ماه سال جاری خدمات خود را آغاز کرد.

ترمیم زخم بصورت اصولی و طبق گایدلاین های علمی دنیا ( راهنماهای بالینی ) بخصوص در اطفال و نوزادان کاملا تخصصی است و نیازمند مطالعه و دقت عمل میباشد، از این رو کلینیک مذکور با هدف پیشگیری، درمان و مراقبت اصولی از زخمها، شناخت انواع پانسمان های نوین و مراقبت اصولی از انواع استومی ها در تسریع بهبودی کودکان و نوزادان بیمار در بیمارستان کودکان مفید افتتاح شد.

همچنین مراکز درمانی تابعه دانشگاه و دانشگاه های علوم پزشکی کشور نیز می توانند از خدمات این کلینیک استفاده کنند.

گفتنی است کلینیک مذکور در ضلع جنوبی حیاط بیمارستان واقع شده است، و در روزهای یکشنبه و چهارشنبه از ساعت 11 لغایت 14 آماده خدمت رسانی به بیماران می باشد.