• تاریخ انتشار : 1395/09/20 - 11:33

بازدید سرزده از مراکز پزشکی آموزشی و درمانی دارای پزشک متخصص مقیم

بازدید سرزده از مراکز پزشکی آموزشی و درمانی دارای پزشک متخصص مقیم

روابط عمومی معاونت درمان : 18 مورد بازدید از بیمارستان های تابعه دانشگاه توسط کارشناسان مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه انجام شد.

کارشناسان مرکز به منظور بررسی حضور پزشکان متخصص مقیم ازروز شنبه 29  آبان ماه لغایت روز جمعه 12 آذرماه  از بیمارستان های شهداء تجریش، مدرس، امام حسین (ع)،  لقمان حکیم ( 2 مرحله )، طالقانی، مهدیه ( 2مرحله )، مسیح دانشوری، طرفه و مفید بصورت سرزده و شبانه بازدید کردند.

همچنین در راستای رضایتمندی بیماران از خدمات ارائه شده کلینیکی و پاراکلینیکی و نیز سایر بخش های بیمارستانی تحت پوشش دانشگاه از بیمارستان های بانک ملی، ایرانمهر، کیان، سوم شعبان، بازرگان ، سپیر و مردم بازدید بعمل آمد.

در مدت زمان مذکور از اورژانس 115 فیروزکوه وپاکدشت  به منظور  کنترل ماموریت و تجهیزات آمبولانس و 3 مرکز  آمبولانس خصوصی جهت رعایت تعرفه مصوب آمبولانس بازدید شد.

گفتنی است بازدیدهای مذکور در راستای طرح تحول نظام سلامت و به منظور بررسی کیفی و کمی از رضایت مندی ارائه خدمات درمانی توسط مراکز آموزشی درمانی که دارای پزشک متخصص مقیمی باشند و همچنین بررسی روند حضور  و ویزیت متخصص ها توسط کارشنان معاونت درمان بصورت مداوم انجام می شود.