• تاریخ انتشار : 1401/08/27 - 10:11
به دنبال بازدیدهای حوزه معاونت درمان دانشگاه:

بازدید سرزده مدیران حوزه درمان از بیمارستان شهید مدرس

بازدید سرزده مدیران حوزه درمان از بیمارستان شهید مدرس

مدیران حوزه معاونت درمان بصورت سرزده در شامگاه روز پنج شنبه 26 آبان ماه از بیمارستان شهید مدرس بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید محمداسماعیل فضل هاشمی معاون فنی حوزه درمان هدف از بازدیدهای نظارتی را بررسی وضعیت خدمت رسانی بیمارستان های دانشگاهی عنوان کرد.

در این بازدید که مدیران خدمات بیمارستانی، نظارت و اعتباربخشی و اقتصاد درمان و تعالی خدمات بالینی، رئیس اداره نیازسنجی تجهیزات و کارشناس مدیریت پرستاری، معاون فنی معاونت درمان را همراهی می کردند، در بازدید از بخش های اورژانس، پیوند، ویژه، جراحی و بخش های پاراکلینیک، وضعیت خدمت رسانی به بیماران بررسی شد.

در این بازدید ضمن گفتگو با بیماران و همراهان ایشان و پیگیری از وضعیت خدمات، نحوه ورود اطلاعات به سامانه های بیمارستانی، نحوه بکارگیری از داده های سامانه HIM توسط کادر بیمارستانی و همچنین وضعیت پرونده سازی بیماران نیز توسط مدیران مورد بررسی قرار گرفت.

معاون فنی حوزه درمان ضمن گفتگو با کادر درمانی درخصوص نحوه پرداخت های مالی و وضعیت تجهیزات درمانی مورد نیاز، از زحمات و تلاش های شبانه روزی ایشان تشکر و قددرانی کرد.

شایان ذکر است در خاتمه بازدید مدیران حوزه درمان در نشستی با رئیس و مترون بیمارستان پیرامون نتایج بازدید از بخش های مختلف به بحث و گفتگو پرداختند.