• تاریخ انتشار : 1398/01/29 - 14:06

بازدید سرزده معاون درمان دانشگاه از بیمارستان شهدای تجریش

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور بررسی روند ارائه خدمات از بیمارستان شهدای تجریش بازدید کرد

بازدید سرزده معاون درمان دانشگاه از بیمارستان شهدای تجریش

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر میرهاشمی معاون درمان به اتفاق دکترامیرهاشمی مدیرحوادث وفوریت های پزشکی ودکترعظیمی مدیریت پرستاری دانشگاه شهیدبهشتی باحضورریاست، مدیریت ومترون مرکز صبح روز چهارشنبه ۲۸ فروردین ماه به منظور بررسی نحوه ارائه خدمات در بیمارستان شهدای تجریش بصورت سرزده بازدید کرد.

وی در این بازدید سرزده، بخش های اورژانس و ارتوپدی بیمارستان  را نیز مورد بازدید قرار داد.

دکتر میرهاشمی با حضور در بخش های مذکور و گفتگو با همکاران و کادردرمانی جویای وضعیت پرداختی کارانه به بررسی پرونده بیماران و نحوه خدمت رسانی در این مرکز شد.

وی ضمن عیادت و دلجویی از بیماران اورژانس و بخش ارتوپدی میزان رضایتمندی آنان از خدمات ارایه شده جویا شد، که بیماران  نحوه خدمت رسانی در این بیمارستان را مطلوب دانسته و رضایت خود را از خدمت ارایه شده در این مرکز اعلام کردند.

درخاتمه نیز جلسه ای در راستای بررسی وارائه راهکارها ونظرات برای بهبود شرایط بیمارستان برگزارشد.