• تاریخ انتشار : 1393/04/15 - 14:04

بازدید مدیران ستادی طرح تحول نظام سلامت معاونت درمان از بیمارستان لقمان

روابط عمومی معاونت درمان: مدیران ستادی طرح تحول نظام سلامت معاونت درمان دانشگاه از روند اجرای طرح تحول سلامت در بیمارستان لقمان حکیم بازدید کردند.

بازدید مدیران ستادی طرح تحول نظام سلامت معاونت درمان از بیمارستان لقمان

روابط عمومی معاونت درمان: مدیران ستادی طرح تحول نظام سلامت معاونت درمان دانشگاه در روز پنج شنبه مورخ 93/4/12 از روند اجرای طرح تحول سلامت در بیمارستان لقمان حکیم بازدید کردند.

در این بازدید سالاری سرپرست اداره نظارت و بازرسی و دبیر ستاد تحول نظام سلامت معاونت درمان به همراه خانم سیدصالحی مسوول واحد مددکاری در راستای نظارت بر اجرای بهینه برنامه های طرح تحول نظام سلامت در مراکز تابعه دانشگاه،  از بیمارستان لقمان بعنوان یکی از مراکز مجری طرح تحول سلامت دانشگاه بازدید به عمل آوردند.

در بازدید مذکور که دکتر بحرینی مدیر بیمارستان، مترون و مسوول فناوری اطلاعات بیمارستان نیز حضور داشتند، سالاری و سید صالحی ضمن مراجعه به واحد ترخیص و پذیرش و بررسی پرونده ها و صورتحساب های مالی برخی از بیماران مشمول طرح از نزدیک در جریان نحوه اجرای برنامه های طرح تحول قرار گرفتند.

در پایان این بازدید مدیران ستادی طرح ضمن تقدیر از زحمات و تلاش های مسوولان و کارکنان، از روند اجرای طرح در بیمارستان لقمان ابراز رضایت کردند.