• تاریخ انتشار : 1396/10/13 - 14:14

با حکم رئیس دانشگاه، سرپرست بیمارستان شهدای گمنام منصوب شد

با حکم رئیس دانشگاه، سرپرست بیمارستان شهدای گمنام منصوب شد

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی حکمی دکتر سیدمجتبی میرهاشمی را به عنوان سرپرست بیمارستان شهدای گمنام منصوب کرد.

متن حکم انتصاب سرپرست بیمارستان شهدای گمنام به این شرح است:

«جناب آقای دکتر سید مجتبی میر هاشمی

سلام علیکم،

باعنایت به تعهد، تخصص و سوابق ارزشمند جنابعالی بموجب این ابلاغ به عنوان  سرپرست بیمارستان شهدای گمنام منصوب می گردید. پذیرش مسئولیت در حوزه سلامت فرصتی است که خداوند متعال درا ختیار افراد قرار می دهد و می بایستی از این فرصت ها به نحو شایسته درخدمت به جامعه بویژه بیماران بهره برداری شود.

انتظار می رود با رعایت ضوابط ودستورالعمل های مربوط درچارچوب قوانین ومقررات تلاش مضاعفی مصروف دارید. موفقیت شما را در ارائه خدمات بهینه به بیماران عزیز از خداوند متعال خواستارم.

دکتر محمد آقاجانی

رئیس دانشگاه

رئیس دانشگاه همچنین از تلاش های دکتر معززی در دوران سرپرستی بیمارستان قدردانی کرد.