• تاریخ انتشار : 1401/07/02 - 15:10
به گفته رئیس اداره تامین و توزیع پزشکان حوزه درمان:

برای اولین بار متخصص رادیولوژی در کلیه بیمارستان های شهرستان های تابعه دانشگاه مستقر شد

با حضور 15 متخصص رادیولوژی، نحوه ارائه خدمات پرتوپزشکی در کلیه بیمارستان شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بهبود یافت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر ثمره سادات بنی جمالی رئیس اداره تامین و توزیع پزشکان حوزه درمان از افزایش دو برابری تعداد پزشکان متخصص رادیولوژی معرفی شده به شهرستان های تابعه خبر داد.

دکتر بنی جمالی اظهار داشت: در شش ماهه اول سال 1401 نسبت به شش ماهه مشابه سال 1400، تعداد متخصصین رادیولوژی از 7 به 15 متخصص و تعداد بیمارستان های دارای متخصص در رشته مذکور از 4 به 8 بیمارستان افزایش یافت.

وی افزود: در حال حاضر برای اولین بار کلیه بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دارای پزشک رادیولوژیست هستند.

رئیس اداره تامین وتوزیع پزشکان معاونت درمان، خاطرنشان کرد: با هدف دسترسی عادلانه به امکانات درمانی و افزایش کمیت و کیفیت ارائه خدمات در رشته رادیولوژی برای جذب و معرفی نیروی متخصص متعهد خدمت از وزارت بهداشت اقدام شد، تا ضمن سهولت دسترسی مردم، از میران اعزام بیماران به دلیل نیاز به این خدمات کاسته شود.

وی در خاتمه ضمن قددرانی از زحمات کلیه همکاران مرتبط با این حوزه، موفقیت در دستیابی به این هدف را حاصل تلاش و پیگیری های مجدانه معاون درمان دانشگاه و حمایت معاون فنی حوزه درمان دانست.