• تاریخ انتشار : 1397/01/11 - 20:04
  • بازدید : 2035

بررسی خدمات مرکز درمانی ۱۵ خرداد با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه

دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه به همراه معاون فنی حوزه درمان در دهمین روز از فروردین ماه با حضور در مرکز درمانی ۱۵ خرداد از نحوه ارائه خدمات این مرکز بازدید کرد

بررسی خدمات مرکز درمانی ۱۵ خرداد با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه به همراه دکتر معززی معاون فنی معاونت درمان در دهمین روز از فروردین ماه با حضور در مرکز درمانی ۱۵ خرداد از نحوه ارائه خدمات این مرکز بازدید کرد.

دکتر زرقی ضمن عیادت از بیماران بستری با کادر درمانی مرکز دیدار و بر تداوم خدمات بویژه به بیماران خاص تأکید کرد.

دکتر زرقی ضمن تقدیر از فعالیت بخش دیالیز مرکز ۱۵ خرداد، ارائه مداوم این خدمات را ضروری دانست.

شایان ذکر است وی در این بازدید از بخش های اورژانس، دیالیز، جراحی و همچنین بخش های ویژه مرکز ۱۵ خرداد بازدید کرد.