• تاریخ انتشار : 1395/07/14 - 12:51

بررسی پیش نویس شرح وظایف مددکاران اجتماعی اورژانس با حضور معاونت درمان دانشگاه

بررسی پیش نویس شرح وظایف مددکاران اجتماعی اورژانس با حضور معاونت درمان دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: پیش نویس شرح وظایف مددکاران اورژانس با حضور معاون درمان دانشگاه در روز سه شنبه 13 مهرماه مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست که دکتر حاج قاسمعلی مدیر خدمات درمانی و تعالی بالینی و بیمارستانی، دکتر صابری نیا مشاور معاون درمان در امور اورژانس، مسئولین واحد های مددکاری اجتماعی مراکز آیت ا... طالقانی، امام حسین (ع)، شهدای تجریش، لقمان حکیم، شهید مدرس و برخی از مدیران ستادی حضور داشتند، مسئول واحد مددکاری در ابتدا پیرامون شرح وظیفه تعیین شده برای مددکار اورژانس به تفصیل مطالبی را بیان کرد.

در ادامه پس از دریافت نقطه نظرات مسئولین مددکاری اجتماعی مراکز پیرامون پیش نویس شرح وظایف تهیه شده دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه در خصوص ضرورت انجام این طرح در اورژانس مراکز بزرگ دانشگاه و چگونگی اجرای بهینه آن نکاتی را خاطر نشان کرد.

در خاتمه پس از بیان مطالبی پیرامون وظایف مددکاران اجتماعی اورژانس توسط دکتر حاج قاسمعلی و دکتر صابری نیا مقرر شد مراکز پیشنویس مذکور را بررسی و نقطه نظرا ت و پیشنهادات خود را به این معاونت ارسال کنند.