• تاریخ انتشار : 1397/11/15 - 16:15

برنامه موربیدیتی مادران باردار حوزه دانشگاه در نشستی مورد بررسی قرار گرفت

برنامه موربیدیتی مادران باردار حوزه دانشگاه در نشستی مورد بررسی قرار گرفت

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه هماهنگی و بررسی روند اجرای برنامه موربیدیتی( ارزیابی کیفیت مراقبتهادر عوارض شدید بارداری و زایمان) توسط اداره مامایی معاونت درمان تشکیل شد.

نشست مذکور باحضور دکتر رضایی مشاور اجرایی معاون درمان، مسئول و کارشناس اداره مامائی و کارشناسان رابط مادر پرخطر بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه در روز یکشنبه 14 بهمن ماه در این معاونت برگزار شد.

دکتر رضائی در ابتدای نشست پیرامون اهمیت  شاخص مرگ مادر در کشور و دانشگاه، اهمیت عملکرد رابطین در شناسایی مادران پرخطر، پیگیری های مناسب و انتظارات این معاونت درخصوص عملکرد بهینه در مراکز مطالبی را عنوان کرد.

سپس مشکلات اجرای برنامه موربیدیتی و برنامه mcmc  مورد بحث و بررسی قرار گرفت. و شرح وظایف کارشناسان در برنامه mcmc  ، پیگیری موارد ثبت شده در سامانه تا زمان تعیین تکلیف بیمار به کارشناسان اعلام شد.