• تاریخ انتشار : 1401/09/12 - 15:08
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

برگزاری آزمون ورودی استاندارد سازی خدمات مشاورین شیردهی در معاونت درمان

برگزاری آزمون ورودی استاندارد سازی خدمات مشاورین شیردهی در معاونت درمان

آزمون ورودی استاندارد سازی خدمات مشاورین شیردهی برای کارشناسان مامایی و پرستاری شاغل در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، این آزمون با هدف ارتقای شاخص های تغذیه با شیر مادر و شرکت 36 نفر از کارشناسان مشاوره شیردهی شاغل در بیمارستان ها تشکیل شد.

همچنین، پس از پذیرفته شدن افراد شرکت کننده در این آزمون دوره های آموزشی علمی و عملی توسط معاونت درمان و معاونت بهداشت جهت بالا بردن سطح علمی کارشناسان برگزار می شود.

گفتنی است آزمون ورودی استاندارد سازی خدمات مشاورین شیردهی در روز دوشنبه 7 آذر ماه در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.