• تاریخ انتشار : 1393/03/26 - 11:04

برگزاری جشن به مناسبت میلاد حضرت مهدی (عج) در ساختمان حافظ

روابط عمومی معاونت درمان: با فرا رسیدن نیمه شعبان مصادف با سالروز میلاد حضرت مهدی (عج)، امور فرهنگی بسیج کارکنان ساختمان حافظ با مشارکت معاونت های درمان و امور بهداشتی سه دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی جشنی را به همین مناسبت در روز شنبه مورخ 24/2/93 در نمازخانه ساختمان با حضور جمعی از مسئولین و جمع کثیری از پرسنل برگزار نمود.

برگزاری جشن به مناسبت میلاد حضرت مهدی (عج) در ساختمان حافظ

جشن با قرائت دعای پرفیض عهد و مولودی خوانی توسط آقایان عامریان و اشتیاقی ذاکرین اهل بیت آغاز شد. سپس حجه الاسلام محمدی امام جماعت ساختمان حافظ پیرامون مهدویت و راههای خشنودی امام زمان از شیعیان در زمان غیبت ایشان مطالبی را عنوان داشتند.

برگزاری مسابقه های متنوع فرهنگی، قرعه کشی بین حاضرین، اهداء جوایز و پذیرایی ، از دیگر برنامه های این جشن بود.

همچنین در این مراسم قرعه کشی جوایز مسابقه کتابخوانی، که به همین مناسب برگزار شده بود، انجام و به ده نفر از پرسنل جوایزی اهداء گردید.

در پایان مراسم نماز جماعت به امامت حجه الاسلام محمدی با حضور پرسنل در نمازخانه ساختمان برگزار گردید.