• تاریخ انتشار : 1401/08/02 - 09:46
به همت مرکز مدیریت حوادث وفوریت های پزشکی معاونت درمان :

برگزاری جلسه آموزشی مدیریت بحران با حضور سرپرستاران بخش اورژانس

برگزاری جلسه آموزشی مدیریت بحران با حضور سرپرستاران بخش اورژانس

جلسه آموزشی مدیریت بحران ویژه سرپرستاران بخش اورژانس مراکز دانشگاهی و غیر دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه با هدف توانمندسازی سرپرستاران بخش اورژانس در شرایط بحران کارگاه مذکور را برگزار کرد.

فاطمه گودرزی مدیر پرستاری و حسن فلاحتی سوپر وایزر بالینی و سرپرستار دیالیز بیمارستان لقمان حکیم بعنوان مدرس این نشست، پیرامون مدیریت بحران در حوزه پرستاری در بخش اورژانس بیمارستان ها آموزش های لازم را ارائه کردند.

فرایند مدیریت خطر، شامل: شناخت زمینه، شناخت مخاطرات، تحلیل خطر، ارزشیابی خطر، حذف یا کاهش خطر و آموزش و رهبری بعنوان دو شاخص اصلی در مدریت خطر، از مهمترین موضوعات آموزشی در این نشست بود.

در خاتمه این نشست با اشاره به اهمیت مقوله آموزش آبشاری، کارشناسان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه بر تشکیل جلسات و کمیته های آموزشی و برگزاری مانورهای بحران در بیمارستان ها توسط مدیران پرستاری دوره دیده تاکید کردند.

گفتنی است نشست مذکور با حضور کارشناسان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی معاونت درمان و سرپرستاران اورژانس بیمارستان های دانشگاهی و غیردانشگاهی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در روز شنبه 30 مهرماه 1401 در بیمارستان لقمان حکیم برگزارشد.

• کد خبر : 121992