• تاریخ انتشار : 1395/05/05 - 11:09

برگزاری جلسه ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران با حضور روسای سه دانشگاه علوم پزشکی

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت با حضور روسای سه دانشگاه علوم پزشکی مستقر در استان تهران در صبح روز سه شنبه 5 مرداد ماه در سالن جلسات ستاد مرکزی برگزار شد.

در این جلسه که معاونین درمان و امور بهداشتی سه دانشگاه علوم پزشکی، معاون درمان دانشگاه توانبخشی بهزیستی، معاون بیمه خدمات سلامت و دیگر مدیران ستادی طرح تحول نظام سلامت در استان تهران حضور داشتند؛ دکتر پیوندی در ابتدای نشست ضمن مثبت ارزیابی کردن اجرای طرح تحول نظام سلامت، رفع برخی از کم و کاستی های موجود در استان تهران را با وجود حجم بالای مراجعه کننده به مراکز درمانی، مهمترین اولویت تشکیل این جلسه دانست.

در ابتدا مصوبات جلسه قبل ستاد طرح تحول نظام سلامت مطرح و پس از گفتگویی کوتاه، با پیگیری موضوع تعیین تکلیف بیماران کارتن خواب، بی خانمان و بدون سرپرست در بیمارستان ها جلسه کار خود را آغاز کرد.

در ادامه مسایل و مشکلات دانشگاه های علوم پزشکی در اجرای طرح تحول توسط معاونین درمان ارائه شد؛ که عمده مشکلات از قبیل پزشکان تمام وقت درمانی، ما به التفاوت فرانشیز درمانی، تعیین تکلیف بیماران تحت نظر در اورژانس، تداوم همکاری آمبولانس های خصوصی  با بیمارستان ها در نظام ارجاع مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در خاتمه نشست پیرامون سند راه درمان کشور و نحوه هماهنگ سازی سه دانشگاه در ارائه آمار و عملکرد موارد موضوع در تدوین برنامه بحث و تبادل نظر صورت گرفت؛ و مقرر شد طی نامه یی مشکلات به دانشگاه علوم پزشکی کرمان ارسال شود.