• تاریخ انتشار : 1392/12/19 - 11:39

برگزاری جلسه شورای درمان با محوریت « طرح تحول سلامت در هدفمندی یارانه ها » در معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان؛جلسه شورای درمان با حضور آقای دکتر یاوری معاون درمان، آقای دکتر سلام زاده معاون غذا و دارو، روسای مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی مستقر در شهر تهران و مدیران حوزه معاونت درمان با موضوع « طرح تحول سلامت در هدفمندی یارانه ها» در روز سه شنبه مورخ 13 اسفند سال جاری برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای دکتر یاوری طی سخنانی درخصوص « طرح تحول سلامت در هدفمندی یارانه ها » و ساختار اجرایی آن در مراکز، دانشگاه و وزارت متبوع مطالبی را عنوان نمودند و بر اهمیت طرح فوق در نظام سلامت و کاهش مشکلات مراجعین به مراکز درمانی تاکید نموده و خواستار همکاری کامل مراکز در راستای اجرای طرح فوق شدند.

در ادامه آقای دکتر سلام زاده درخصوص راهکارهای اجرایی آن معاونت در حوزه دارو و تجهیزات طرح مذکور توضیحاتی را بیان داشتند.

سپس روسای مراکز نقطه نظرات خود را درخصوص روند اجرایی طرح، چالش های احتمالی پیش رو و تفاوت های ساختاری بیمارستان ها در اجرای طرح تحول سلامت در هدفمندی یارانه ها عنوان نمودند.

در پایان جلسه آقای دکتر یاوری با اهداء لوح تقدیر به روسای مراکز از زحمات ایشان در سال جاری تشکر و قدردانی نمودند.

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی