• تاریخ انتشار : 1398/09/18 - 10:28
روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی:

برگزاری دوازدهمین کنگره بین المللی آزمایشگاه و بالین در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی: دوازدهمین کنگره بین المللی " آزمایشگاه و بالین" در آذرماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.

دوازدهمین کنگره آزمایشگاه و بالین با سخنرانی و حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بعنوان رئیس کنگره و شخصیت های برجسته دانشگاهی و علمی کشوری و بین المللیدر روزهای 21 الی 23 آذرماه سال 98 در تالار امام خمینی دانشکده پزشکی این دانشگاه برگزار می شود.

گوارش و کبد، سرطان و علوم اعصاب سه محور تخصصی علمی در کنگره بین المللی آزمایشگاه و بالین می باشد. که به ترتیب در روزهای اول تا سوم توسط استادان مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد.

کنگره مذکور با هدف پیشبرد مرزهای دانش، ایجاد فضای مناسب جهت گردهمایی محققان، کارآفرینان، کارشناسان و دانشجویان علوم آزمایشگاهی و به منظور ارائه فعالیت های تحقیقاتی و آخرین دستاوردهای پژوهشی، تبادل نظر علمی شناساندن اهمیت پیوند میان آزمایشگاه و بالین و تقویت پل های ارتباطی، طرح مشکلات و همچنین ارائه راه حل ها برای تعامل مؤثر، کارا و پایدار آزمایشگاهیان و همکاران بالینی برگزار می شود.

گفتنی است کنگره مذکور برای متخصصین بالینی، پایه و علوم آزمایشگاهی، پزشکان عمومی، داروسازان و دندانپزشکان و کارشناسان علوم آزمایشگاهی دارای امتیاز بازآموزی است.

اطلاعات بیشتر درخصوص نحوه ثبت نام در کنگره بین المللی آزمایشگاه و بالین را از اینجا مشاهده کنید.