• تاریخ انتشار : 1393/03/13 - 18:04

برگزاری شورای مدیران معاونت درمان با اولویت طرح تحول سلامت

روابط عمومی معاونت درمان: شورای مدیران معاونت درمان در روز دوشنبه مورخ 12/3/93 با حضور دکتر یاوری معاون درمان و کلیه مدیران ستادی با محوریت طرح تحول نظام سلامت در سالن جلسات برگزار شد.

برگزاری شورای مدیران معاونت درمان با اولویت طرح تحول سلامت

در این نشست ابتدا دکتر یاوری ضمن عرض تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه و همچنین تسلیت به مناسبت فرا رسیدن بزرگداشت یاد و خاطره بنیانگذار کبیر انقلاب، امام خمینی (ره) گفت: اجرای رضایت بخش طرح تحول نظام سلامت امروز بعنوان اولویت اصلی فعالیت های معاونت قرار گرفته است ولی باید این نکته را به یاد داشته بایشم که اجرای این طرح نباید انجام مسئولیت های دیگر معاونت را تحت الشعاع قرار دهد و بایستی تمام ماموریت ها را به نحو احسنت انجام داد.

ایشان با نزدیک شدن به پانزدهم خرداد ماه و گذشت یک ماه از اجرای طرح تحول نظام سلامت ضمن تشکر از فعالیت های شبانه روزی ستاد طرح تحول، بر ارائه گزارشی جامع از فعالیت های صورت گرفته در طول یک ماه تاکید کردند.

در ادامه مدیران واحدهای تابعه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در روند اجرای طرح تحول و همچنین فعالیت های جاری در حوزه کاری خود، راهکارها و تصمیم های لازم درخصوص رفع مشکلات و پاسخ به سوالات و ابهامات مراکز تابعه اتخاذ و اقدامات لازم در دستور کار قرار گرفت.

در این جلسه دکتر هاشمی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیت سامانه 1590 طرح تحول نظام سلامت، اقدامات صورت گرفته در جهت خدمت رسانی به زائرین و شهروندان در مراسم ارتحال امام خمینی (ره) را ارئه کردند.

در خاتمه این جلسه، کلیه پرسش های ارسالی از سوی مراکز درمانی تابعه و همچنین مشکلات جمع آوری شده توسط مدیران پس از بحث و تبادل نظر، پاسخ های به صورت مکتوب به مراکز ارسال گردید.