• تاریخ انتشار : 1395/09/16 - 10:57

برگزاری نهمین کمیته ترویج زایمان طبیعی توسط اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه

نهمین کمیته ترویج زایمان طبیعی دانشگاهی در راستای طرح تحول نظام سلامت وترویج زایمان طبیعی در 15 آذرماه در معاونت درمان برگزار شد

برگزاری نهمین کمیته ترویج زایمان طبیعی توسط اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: نهمین کمیته ترویج زایمان طبیعی دانشگاهی در راستای طرح تحول نظام سلامت وترویج زایمان طبیعی در روز دوشنبه 15 آذرماه در این معاونت برگزار شد.

دكتر رضایی مشاور معاون درمان ضمن خير مقدم به مدعوین، پیرامون کلیات طرح تحول نظام سلامت، بسته ترویج زایمان طبیعی و  راهکارهای کاهش سزارین مطالبی را بیان کرد.

در ادامه پس از بیان نکاتی پیرامون اهداف و نتایج  طرح ترویج زایمان طبیعی  و پایش عملکرد مراکز تابعه دانشگاه توسط عقیقی  مسئول اداره مامایی، مشکلات موجود در زمینه ترویج زایمان طبیعی توسط روسای مراکز و استادان زنان مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در خاتمه پس از تایید مصوبات کمیته مذکور، مقرر شد در قالب یک بخشنامه اجرایی مصوبات کمیته مذکور به بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه ابلاغ شود.

گفتنی است کمیته مذکور با حضور دكتر رضايي مشاور معاون درمان، دكترحاجی قاسمعلی مدیریت بیمارستانی وتعالی بالینی، دکتر حسینی مدیر گروه زنان دانشگاه، دکتر ناهیدی مدیر گروه مامایی، اعضا هیئت علمی معاونت های درمان، بهداشت و آموزش  دانشگاه و روسای بخشهای زنان وزایمان مراکزتحت پوشش و جمعی از کارشناسان تشکیل شد.