• تاریخ انتشار : 1393/09/18 - 12:29
  • بازدید : 2075

برگزاری کارگاه آموزشی کنترل کیفی آزمایشات میکروب شناسی از نمونه مایع مغزی نخاعی در معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه آموزش کنترل کیفی آزمایشات میکروب شناسی از نمونه مایع مغزی نخاعی در روز شنبه مورخ 15/9/93 توسط اداره آزمایشگاه های معاونت درمان در سالن جلسات این معاونت برگزار گردید.

این کارگاه که با هدف  ارتقای آگاهی و توانمندی پرسنل آزمایشگاه های تحت پوشش برگزار شد؛ کارشناسان شاغل در بخش میکروب شناسی آزمایشگاه های مراکز آموزشی درمانی حضور داشتند؛ و مباحثی درخصوص روش های مولکولی تشخیص بیماری های باکتریایی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این کارگاه شرکت کنندگان در برنامه مذکور در حاشیه جلسات ، مسائل و مشکلات خود را در مورد مباحث مذکور بیان نمودند.

لازم به ذکر است که جلسه دوم کارگاه مذکور در تاریخ 6/10/93 برگزار خواهد شد.