• تاریخ انتشار : 1397/04/26 - 13:06

بیمارستان «شهید ستاری» قرچک با حضور وزیر بهداشت افتتاح می شود

بیمارستان شهید ستاری در شهرستان قرچک با حضور وزیر بهداشت، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و همچنین مسئولان محلی افتتاح می شود

بیمارستان «شهید ستاری» قرچک با حضور وزیر بهداشت افتتاح می شود

معاونت درمان: بیمارستان شهید ستاری در شهرستان قرچک با ظرفیت ۶۴ تخت درمانی، پنجشنبه ۲۸ تیرماه با حضور وزیر بهداشت، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و همچنین مسئولان محلی افتتاح می شود.

این بیمارستان با آغاز فعالیت در بخش های اورژانس، جراحی، داخلی، زنان و زایمان، رادیولوژی و آزمایشگاه خدمات خود را به ساکنین شهرستان قرچک ارائه خواهد کرد.

گفتنی است این مرکز درمانی که اخیراً به منظور تجهیز بخش های تخصصی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار گرفته است، در ۴ طبقه و در زمینی به مساحت ۲۶ هزار متر مربع احداث و ۶۴ تخت درمانی آن در زیر بنایی به مساحت ۸ هزار متر مربع مستقر شده است.

این مرکز با اعتبار عمرانی بالغ بر ۳۳۵ میلیارد ریال تکمیل و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آن را تجهیز کرده است.