• تاریخ انتشار : 1395/02/12 - 13:35

تشکیل اولین جلسه کمیته اورژانس بیمارستانی با حضور معاون درمان دانشگاه

تشکیل اولین جلسه کمیته اورژانس بیمارستانی با حضور معاون درمان دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: اولین جلسه کمیته اورژانس بیمارستانی با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه در روز دوشنبه 12 اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این جلسه دکتر معززی مشاور اجرایی معاون درمان دانشگاه، دکتر رضایی مشاور معاون درمان، دکتر بهروز هاشمی بازرس ویژه اورژانس معاونت درمان، دکتر امیر هاشمی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، دکتر فرجی سرپرست اداره بازرسی و نظارت، دکتر عظیمی سرپرست اداره پرستاری و دکتر ناظم از اداره اعتباربخشی حضور داشتند.

در ابتدای جلسه دکتر بهروز هاشمی از روند بازدید اورژانس بیمارستان های مدرس، لقمان حکیم، شهدای تجریش، آیت اله طالقانی، مسیح دانشوری، امام حسین (ع)، لبافی نژاد و مفید گزارشی را ارائه کرد.

در ادامه پیرامون روش های ارتقاء خدمات اورژانس بیمارستانی، ضرورت بازآموزی پرستاران تریاژ، ضرورت ایجاد واحد Acute Unitجهت بیماران سطح 2 و 3 تریاژ، بازنگری شرح وظایف پزشکان متخصص مقیم اورژانس و بهبود فرایندهای پذیرش و ارجاع بیماران، بحث و تبادل نظر و راهکارهای لازم ارائه شد.