• تاریخ انتشار : 1393/02/17 - 12:22

تشکیل جلسه مدیران ستادی طرح تحول سلامت معاونت درمان با حضور دکتر مسلمی فرد

روابط عمومی معاونت درمان: در نشست مدیران ستادی طرح تحول سلامت معاونت درمان که بصورت روزانه در ساعت 8:30 صبح به مدت یک ساعت برگزار می گردد در دومین روز آغازین طرح با حضور دکتر مسلمی فرد مدیر دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه در سالن جلسات معاونت درمان برگزار گردید.

تشکیل جلسه مدیران ستادی طرح تحول سلامت معاونت درمان با حضور دکتر مسلمی فرد

در ابتدای جلسه خانم دکتر بالادست مدیر درمان پیرامون موارد نظارتی و توجه کارشناسان به نکات کلیدی مطالبی را عنوان نمودند.

سپس با حضور آقای دکتر مسلمی فرد مدیر دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه ایشان ضمن تشکر و قدردانی از زحمات مدیران و کارشناسان حوزه درمان گفت :  نظارت و بازرسی دقیق و آگاهانه تاثیر مهمی در اجرای صحیح این طرح ملی دارد ولی نباید این مهم را فراموش کنیم که از همه مهمتر این است که تکریم مراجعین را هرگز فراموش نکنیم.

در ادامه مدیران ستادی گزارش بازدیدهای نظارتی خود را ارائه و پیرامون ابهامات و مشکلات خود سوالات خود را مطرح نمودند.

در پایان جلسه جمع بندی نهایی بصورت مکتوب تهیه و در اختیار معاون درمان قرار گرفته شد.