• تاریخ انتشار : 1393/05/05 - 13:47

تشکیل شورای مدیران معاونت درمان با محوریت طرح تحول نظام سلامت

روابط عمومی معاونت درمان: شورای مدیران معاونت درمان با حضور دکتر یاوری معاون درمان در روز یکشنبه مورخ 5/5/93 در سالن جلسات این معاونت برگزار گردید.

تشکیل شورای مدیران معاونت درمان با محوریت طرح تحول نظام سلامت

در این نشست دکتر یاوری ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران در ماه مبارک رمضان و تبریک پیشاپیش عید سعید فطر خاطر نشان کرد: در پایان تعطیلات و از آغاز هفته آینده با جدیت و سرعت بیشتری نسبت به قبل امور نظارت بر روند اجرای طرح تحول را پیگیری نمایید؛ ولی می بایست به سمتی برویم که  با انجام نظارت های هدفمند مشکلات و مسائل موجود در این زمینه را برطرف نماییم.

ایشان پیگیری بر حضور پزشکان مقیم، اقدامات صورت گرفته در ایجاد کلینیک های ویژه و فعالیت های صورت گرفته در ارتقاء سطح کیفی و کمی بلوک های زایمان توسط مراکز درمان مشمول طرح را از اولویت های کاری ستاد تحول نظام سلامت معاونت درمان بعد از تعطیلات عید سعید فطر خواندند.

در ادامه مدیران واحدهای ستادی پیرامون فعالیت های مربوط در حوزه کاری و اقدامات صورت گرفته در اجرای طرح تحول سلامت گزارش های لازم ارائه و پیرامون نکات مهم بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در این جلسه پیرامون تنظیم فرایند تشکیلاتی پیشنهادی، بازبینی مجدد شرح وظایف زیرمجموعه های معاونت، فعالیت های صورت گرفته در سامانه 1590 و بررسی نظرسنجی از ارباب رجوع در هفته تکریم نیز بحث و تبادل نظر صورت گرفت.